Your Cart

Gratis verzending op alle bestellingen boven € 50.

Patris Health

Wij bevorderen een gezond leven.

Je persoonlijke gezondheidspartner

Onze missie

Wij geloven dat een gezond leven alles te maken heeft met een gezonde geest, lichaam en ziel. Onze missie is je levenslang in staat te stellen jezelf te steunen in je streven naar een gezond leven, vol vrede, vreugde, liefde, tevredenheid en zelfvertrouwen. Het nastreven van deze doelen motiveert ons om je de beste oplossingen te bieden die een positieve verandering kunnen stimuleren naar een gezonder en gelukkiger leven, een kwaliteit van leven die we allemaal verdienen.

Een gezonde geest, lichaam en ziel.

Soms is alles wat we nodig hebben een kleine verandering

Geluk, tevredenheid, liefde, vreugde, vredigheid, vastberadenheid, zelfvertrouwen, lichamelijke fitheid, uithoudingsvermogen, noem maar op, zijn allemaal kenmerken van een gezond individu. En kunnen vrij vaak bereikt worden met slechts een kleine, eenvoudige verandering. Bij Patris Health bieden we individuele oplossingen op een natuurlijke manier aan, die deze kleine maar impactvolle veranderingen mogelijk maken.

Maak je geen zorgen, we hebben het voor je geregeld.

Meer dan een tevredenheidsgarantie

Behalve dat onze producten natuurlijk, efficiënt en gecertificeerd zijn, zijn we het meest trots op hun vermogen om het leven van mensen positief te beïnvloeden. Het is je goed recht te verwachten dat een bepaald product je dichter bij de oplossing van je probleem brengt. Zo niet, wat heeft het dan voor zin om een dergelijk product te gebruiken? Als onze producten niet presteren zoals je had verwacht, dan verwachten wij ook niet dat je betaalt. Jij beslist. Je mag houden wat je hebt gekocht en tegelijkertijd 100% geld terugkrijgen.

Gratis verzending binnen de EU

Op alle bestellingen boven € 50.

Eenvoudig 30 dagen retourneren

30 dagen geld terug garantie.

Kwaliteitsgarantie

Terugbetaling of Omruiling.

100% veilig afrekenen

Stripe / MasterCard / Visa